Животна средина

 Почетна / Услуги / Животна средина
Животна средина

АГ Консалтинг е компанија со овластена Лиценца од Econo Services LTD - компанија од Индија која 10 години на пазарот промовира економски ефикасен третман на води низ светот. Во рамките на оваа компанија работат водечки, научни, истражувачки тимови од оваа област како и располагаат со најнови техничко-технолошки достигнување во област на третман на отпадни води. Од таа причина АГ Консалтинг секогаш ги исполнува техничките и законски барања на своите клиенти и тоа во економски поглед. Во соработка со Индиска Влада на располагање е инвестициски фонд кој може да се користи како кредитни средства и Јавно-Приватно партнерство.


Нашата експертиза ги покрива следните области:

 • Управување со отпад (вклучувајќи ги и аспектите на јавните/ приватните структури за управување со отпад)
 • Контрола на индустриското загадување
 • Управување со води, вклучувајќи планирање (на пр. управување со речен слив), водоснабдување и третман на отпадни води.
 • Загадување на воздухот
 •   ул. Вера Циривири 31,
       2400 Струмица,
       Македонија
 •   +389 70 253 457
 • info@ag-consalting.com

За АГ Консалтинг

АГ Консалтинг е самостојна компанија во приватна сопственост којашто дејствува во областа каде се вкрстуваат јавниот и приватниот сектор.


Прочитај повеќе

Пронајдете не на Facebook