Труд и социјална политика

 Почетна / Услуги / Труд и социјална политика
Труд и социјална политика

Авто Гас Консалтинг нуди широк спектар на решенија за унапредување на човечките ресурси, кадешто со подобрување на вештините и преквалификација би се зголемиле можностите за вработување на клиентите и креирање сопствен бизнис. Компанијата веќе има постигнато значителен успех во полето на половата еднаквост на пазарот на трудот, работејќи во согласност со стратегијата за вработување на Европската унија.

Ваквиот пристап придонесува за интегрирање на професионалната и на општествената средина и ќе им создаде еднакви можности за потенцијално вработување на сите граѓани, овозможувајќи им на лицата што претходно се наоѓале на маргините од општеството активно да земат учество во бизнис- заедницата.


Експертизата на Авто Гас Консалтинг ги опфаќа следниве области:
 • - Структура и карактеристики на работната сила;
 • - Управување / уредување на пазарот на трудот;
 • - Создавање работни места;
 • - Анализа на социјалната состојба и нејзиното влијание;
 • - Соработка со Работодавачите

 •   ул. Вера Циривири 31,
       2400 Струмица,
       Македонија
 •   +389 70 253 457
 • info@ag-consalting.com

За АГ Консалтинг

АГ Консалтинг е самостојна компанија во приватна сопственост којашто дејствува во областа каде се вкрстуваат јавниот и приватниот сектор.


Прочитај повеќе

Пронајдете не на Facebook