Регистрација на компании

 Почетна / Услуги / Регистрација на компании
Регистрација на компании

Согласно Законот за трговските друштва и барањето на нашите коминтенти вршиме секаков вид регистрација, како и измени и дополнувања на регистрацијата на трговските друштва.

  •   ул. Вера Циривири 31,
         2400 Струмица,
         Македонија
  •   +389 70 253 457
  • info@ag-consalting.com

За АГ Консалтинг

АГ Консалтинг е самостојна компанија во приватна сопственост којашто дејствува во областа каде се вкрстуваат јавниот и приватниот сектор.


Прочитај повеќе

Пронајдете не на Facebook