Изработка на сите општи акти на друштватa

 Почетна / Услуги / Изработка на сите општи акти на друштватa
Изработка на сите општи акти на друштватa

Avto Gas Consalting врши изработка на сите општи акти врз основа на кои компаниите го засноваат своето деловно работење. Покрај актите за основање на друштвата, изработуваме акти од областа на финансиските политики, менаџмент и бизнис планови, организација на човекови ресурси, организација на информационите системи, изработка на развојни планови и испитување на пазарот за потребите на нашите коминтенти.

  •   ул. Вера Циривири 31,
         2400 Струмица,
         Македонија
  •   +389 70 253 457
  • info@ag-consalting.com

За АГ Консалтинг

АГ Консалтинг е самостојна компанија во приватна сопственост којашто дејствува во областа каде се вкрстуваат јавниот и приватниот сектор.


Прочитај повеќе

Пронајдете не на Facebook