Учење зрело доба

 Почетна / Проекти / Учење зрело доба

Опис на проектот

Проект „Учење зрело доба“ во соработка со Р.Хрватска, проф др.Тихомир Жиљак -главен консултант за користење на ЕУ фондовите.

Детали за проектот
Дата 29 Јан 2015 Категории проект Проектант Ксенија Вангелова
Посетете ја веб-страната
  •   ул. Вера Циривири 31,
         2400 Струмица,
         Македонија
  •   +389 70 253 457
  • info@ag-consalting.com

За АГ Консалтинг

АГ Консалтинг е самостојна компанија во приватна сопственост којашто дејствува во областа каде се вкрстуваат јавниот и приватниот сектор.


Прочитај повеќе

Пронајдете не на Facebook