Претставување на High Tech Технологии со Израелска Амбасада

 Почетна / Проекти / Претставување на High Tech Технологии со Израелска Амбасада

Опис на проектот

Претставување на High Tech Технологии со Израелска Амбасада

Детали за проектот
Проектант Ксенија Вангелова
  •   ул. Вера Циривири 31,
         2400 Струмица,
         Македонија
  •   +389 70 253 457
  • info@ag-consalting.com

За АГ Консалтинг

АГ Консалтинг е самостојна компанија во приватна сопственост којашто дејствува во областа каде се вкрстуваат јавниот и приватниот сектор.


Прочитај повеќе

Пронајдете не на Facebook