Обуки на ФИТР

 Почетна / Проекти / Обуки на ФИТР

Опис на проектот

Учество на обуки на Фонд за иновации и технолошки развој

Детали за проектот
Проектант Ксенија Вангелова
  •   ул. Вера Циривири 31,
         2400 Струмица,
         Македонија
  •   +389 70 253 457
  • info@ag-consalting.com

За АГ Консалтинг

АГ Консалтинг е самостојна компанија во приватна сопственост којашто дејствува во областа каде се вкрстуваат јавниот и приватниот сектор.


Прочитај повеќе

Пронајдете не на Facebook