Професионална едукација со Работодаваците

 Почетна / Проекти / Професионална едукација со Работодаваците

Опис на проектот

Професионална едукација со Работодавачите - комуникација насочена кон клиентите - Operational Programme Human resources Development Career counselling, Regional Development Agency Senec-Pezinok, Slovakia

Детали за проектот
Дата 27 Јан 2015 Категории Едукација Деца Проектант Ксенија Вангелова
Посетете ја веб-страната
  •   ул. Вера Циривири 31,
         2400 Струмица,
         Македонија
  •   +389 70 253 457
  • info@ag-consalting.com

За АГ Консалтинг

АГ Консалтинг е самостојна компанија во приватна сопственост којашто дејствува во областа каде се вкрстуваат јавниот и приватниот сектор.


Прочитај повеќе

Пронајдете не на Facebook