Направете брз развој со АГ Консалтинг
Лидери во консалтинг услугите.

Не чекајте. Контактирајте не денес.

Проекти
во областа на земјоделието

Примарно земјоделско производство, вклучувајќи ја и хортикултурата.

Дел од EBN заедницата


Зошто уште чекате?
Дозволете да ви помогнеме.

Рекоа За Нас / Партнери


  •   ул. Вера Циривири 31,
         2400 Струмица,
         Македонија
  •   +389 70 253 457
  • info@ag-consalting.com

За АГ Консалтинг

АГ Консалтинг е самостојна компанија во приватна сопственост којашто дејствува во областа каде се вкрстуваат јавниот и приватниот сектор.


Прочитај повеќе

Пронајдете не на Facebook